[RR] stemmingen

Van 02.07.2021 tot en met 01.08.2021 organiseert platvvorm [RR] stemmingen, een groepstentoonstelling met werk van 10 kunstenaars die werden geselecteerd omwille van hoe hun werk (on)gewild interageert met de typerende stemmingen uit het werk van Roger Raveel.

De tentoonstelling wordt daarom opgebouwd rond een centrale ‘white cube’ die de traditie zichtbaar maakt en de stem van de leermeester letterlijk en figuurlijk laat weerklinken. Daarrond bevindt zich wat vandaag ontstaat en naar later toewerkt, de traditie niet enkel verderzet maar evengoed bevraagt.

Met werk van Benoît Félix, Cindy Bakker, Floris Hoorelbeke, Ines Claus, Myrthe van der Mark, Nello Margodt, Ode de Kort, Ronny Delrue, Toon Boeckmans, Veerle Beckers & Roger Raveel; samengesteld door Katelijne De Corte en Jonas Lescrauwaet; in het kader van het Roger Raveeljaar 2021 en in samenspraak met het Roger Raveelmuseum.

Opening vrijdag 02.07.2021, van 18u00 tot 22u00
Daarna iedere zaterdag en zondag open van 14u00 tot 18u00
Zondag 01.08.2021 van 14u00 tot 20u00

Auteur: platvvorm

platvvorm is een kunstenaarsinitiatief in Deinze met ruimte voor tentoonstellingen, residenties, workshops, labo's en lezingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: