steun platvvorm

steun platvvorm en geef zo mee vorm aan een onbevangen en dynamische kunstenaarsplek in Deinze waar zowel kunstenaars als niet-kunstenaars elkaar inspireren, de gedachten verruimen en de creativiteit uitdagen.

Je kunt kiezen uit drie verschillende formules:

  • medestander

een medestander steunt met een kleine jaarlijkse bijdrage van €25 de algemene werking van platvvorm. de medestanders worden op de hoogte gebracht van al wat gebeurt.

  • makker

de makkers van platvvorm dragen de organisatie een warm hart toe en voelen zich er zelfs thuis. Met een jaarlijkse bijdrage van €60 ondersteunen zij mee de algemene werking van platvvorm, en maken ze ook mee de toekomst mogelijk.
Als wederdienst nodigt platvvorm haar makker jaarlijks uit op een feestelijke receptie waar we die toekomst samen kunnen beklinken.

  • metgezel

de metgezellen van platvvorm willen de draagkracht en reikwijdte van de organisatie mee vergroten. ze zien in dat een organisatie haar ambities enkel kan waarmaken als ze daarin ook door anderen wordt gesteund. Met een jaarlijkse bijdrage van €150 zorgen zij er mee voor dat platvvorm kan doorgroeien, evolueren en bloeien.
Ieder jaar worden de metgezellen getrakteerd op een gezamenlijk diner met artistieke omkadering.


word ook jij graag medestander, metgezel of makker?
Stort dan het overeenkomstige bedrag op het rekeningnummer BE33 8900 1518 2046 met als mededeling je naam en de formule die je verkiest. Stuur ons ook een mailtje met je contactgegevens, zodat we je kunnen uitnodigen en steeds op de hoogte kunnen houden.
Meer info?
katdecorte@gmail.com


 

%d bloggers liken dit: