OPEN CALL TO ACTION

op_call_plat

platvvorm zoekt de toekomst op 

OPEN CALL TO ACTION

Is er een toekomst voor een kunstenaarsinitiatief dat vertrekt vanuit gastvrijheid, ontmoeting, dialoog en frictie? Kan platvvorm zich nog verder ontplooien binnen het perspectief van vandaag en morgen? Met deze OPEN CALL TO ACTION nodigt platvvorm uit om onmiddellijk in actie te treden en samen vorm te geven aan bedenkingen, ideeën en plannen waarbinnen de kernwaarden opnieuw en anders kunnen voortbestaan. Laat je horen, lezen en zien; WELKOM!

“Ik bied geen oplossingen maar ruimte om te twijfelen”

In 2017 richtte Katelijne De Corte platvvorm op. Een kunstenaarsinitiatief gestoeld op de overtuiging dat vanuit het samenspel tussen gastvrijheid, ontmoeting, dialoog en frictie de meest waardevolle dingen ontstaan. Maar laat het nu net die kernwaarden zijn die vandaag de dag radicaal in vraag worden gesteld, worden uitgedaagd en zelfs bemoeilijkt. Een situatie die in de eerste plaats uitzonderlijk en nieuw is, maar evengoed een voorbode van wat ons nog te wachten staat. Toch wil platvvorm vooruit, diezelfde toekomst tegemoet, vol ambitie en goede moed.

Hoe? Laten we dat samen uitzoeken.

Met deze OPEN CALL TO ACTION roept platvvorm kunstenaars, collectieven, organisaties en alle andere bereidwilligen op om bedenkingen, ideeën en plannen te delen. Sms, schrijf, mail, bel; formuleer een voorstel of concretiseer een plan en bepaal mee de toekomst van platvvorm. 

Deadline: 31 juli 2020

Katelijne De Corte

katdecorte@gmail.com

Kalkhofstraat 26B

9800 Deinze

+32 (0)486 76 25 80

Auteur: platvvorm

platvvorm is een kunstenaarsinitiatief in Deinze met ruimte voor tentoonstellingen, residenties, workshops, labo's en lezingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: