Open Call To Action pt. II

Voor de officiële heropening in het najaar is platvvorm op zoek naar projecten, concepten en beelden die ofwel reflecteren, anders anticiperen op de (nabije) toekomst waarin dat vreemde ‘nieuwe normaal’ wellicht nog even de toon aanvoert. Het gaat zowel om kritische benaderingen als om hoopvolle toenaderingen.

De geselecteerde voorstellen worden de insteek voor de heropening en verbeelden zo het (on)mogelijke perspectief voor een kunsteninitiatief dat zich richt op ‘gastvrijheid, ontmoeting, dialoog en frictie’. Een budget-overweging (productie en fee) volgt uit het voorstel en wordt dan ook best aangegeven in het plan.

Auteur: platvvorm

platvvorm is een kunstenaarsinitiatief in Deinze met ruimte voor tentoonstellingen, residenties, workshops, labo's en lezingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: