DRAW 2-2

Ietwat onverwacht maar met veel goesting opent platvvorm deze zomer dan toch even de deuren voor DRAW 2-2, een tentoonstelling met werk van Aaron Daem, Bert Huyghe, Ilke Gers, Jan Dekeyser, Lieven Godderis, Karel Moortgat en Raoul De Keyser.

Welkom op de opening in platvvorm op 03.07.2020 vanaf 17u00; en in de weekends van 04.07.2020 tot en met 19.07.2020 van 14u00 tot 18u00 – Laat weten of je erbij bent (zodat wij de opkomst kunnen inschatten en de maatregelen kunnen naleven).

 

Auteur: platvvorm

platvvorm is een kunstenaarsinitiatief in Deinze met ruimte voor tentoonstellingen, residenties, workshops, labo's en lezingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: