future proof (proposals)

platvvorm – fp (p) – future proof (proposals)

Op 10.10.2020 opent platvvorm de tentoonstelling future proof (proposals) met 11 kunstenaars geselecteerd uit de inzendingen voor de Open Call To Action die platvvorm in mei 2020 lanceerde. Daarin werd in de eerste plaats de vraag gesteld hoe een kunstenaar nog kan functioneren in een samenleving die zich in de eerste plaats naar binnen lijkt te keren. Daarnaast werden de kustenaars uitgenodigd om mee door te denken hoe een initiatief met kernwaarden als gastvrijheid, ontmoeting, dialoog en frictie in dit ‘nieuwe normaal’ nog zinvol en betekenisvol kan zijn. 

reserveer hier!

Met werk van Joachim Mares, Vincent Knopper, Sam De Buysere, Paul L. Van Haegenbergh, Corry Vandermassen, Jan Vandeplancke, Jeroen De Wandel, Diego Latruwe, Marijs Kempynck, Leen Van Dierendonck en Lize Blauw; samengesteld door Katelijne De Corte en Jonas Lescrauwaet. 

De tentoonstelling is geopend op zaterdag en zondag van 10.10.2020 tot en met 22.11.2020; 10.10.2020 van 14u00 tot 20u00, alle andere dagen van 14u00 tot 18u00. Kom je liever op een ander moment? Maak gerust een afspraak.

Auteur: platvvorm

platvvorm is een kunstenaarsinitiatief in Deinze met ruimte voor tentoonstellingen, residenties, workshops, labo's en lezingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: